pinjaman-petronesa

Petronesa | Tanpa Kira Komitmen Luar, CTOS, CCRIS dan Blacklist | Dijamin Lulus jika anda masih mempunyai kelayakan dalam SlipGaji

Pinjaman Peribadi Petronesa menawarkan Pinjaman Peribadi khas kepada Kakitangan Kerajaan dengan Pembayaran Balik bulanan melalui potongan gaji dari Biro Angkasa.

Kadar Tetap 8.99%
Pembiayaan sehingga RM 150,000
Tempoh Pembiayaan sehingga 10 Tahun
Berjawatan Tetap dengan pendapatan RM1,500 ke atas termasuk Elaun Tetap
Berumur 19 Tahun ke atas dan tidak melebihi 60 Tahun semasa tamat pembiayaan
Bayaran Balik Pembiayaan melalui Biro Angkasa
Tanpa Penjamin
Perlindungan Insurans Takaful
Terbuka kepada Kakitangan Kerajaan Sahaja
Tanpa Kiraan Komitmen Luar, CTOS, CCRIS dan Blacklist (Dijamin Lulus)

 

Pinjaman Peribadi-i anda Dijamin Lulus jika ada Kelayakan pada Slip Gaji !

pinjamankoperasi-semak-kelayakan

Kepuasan Pelanggan Adalah Dedikasi Kami | Cepat, Mudah dan Tepat

Pinjaman Peribadi Petronesa tidak ambil kira Komitmen Luar (DSR), CTOS, CCRIS dan Blacklist. Dijamin Lulus jika anda masih mempunyai kelayakan dalam SlipGaji.


Pakej Pinjaman Koperasi yang lain :


Latar Belakang Petronesa

PETRONESA Sdn Bhd (140308-H) anak syarikat Syarikat Yayasan Sarawak, bertempat di Kuching/Sarawak. Organisasi ini di tubuhkan khas untuk rakyat Malaysia amnya untuk memberi biasiswa dan pinjaman atau menyediakan bantuan kewangan dalam apa jua bentuk untuk menggalakkan peningkatan peluang-peluang pendidikan dan kemudahan sosial. Selain menyumbang ke arah pembangunan pendidikan, banyak projek-projek yang dibangunkan antaranya dalam bidang hartanah, saintifik dan perubatan.

Petronesa juga amat aktif dalam kerja-kerja kebajikan untuk sekolah-sekolah dan menyediakan bantuan di dalam keadaan kecemasan atau malapetaka negara. Seiring mengikut perkembangan arus semasa dan kehendak pelanggan, Petronesa melangkah maju dengan memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dengan kerjasama dari pembiaya syarikat HDM Capital Bhd dan Kuwait Finance House (Malaysia) Berhad (KFH Malaysia).

Kuwait Finance House (Malaysia) Berhad (KFHMB) adalah bank Islam asing pertama yang diberikan kebenaran menurut undang-undang Perbankan Syariah (Malaysia) 1983. Sebuah anak syarikat yang sepenuhnya dimiliki oleh KFH, peranan utama KFHMB adalah untuk menyediakan penyelesaian inovatif berasaskan kewangan syariah kepada pelanggan-pelanggan KFHMB.

Untuk Keterangan lanjut & Kriteria Penuh, sila call  

H/P : 013 – 2585522 (Cik Zila) H/P : 013 – 2352626 (Cik Rinie)