RCE Yayasan | Tanpa Kira Komitmen Luar, CTOS, CCRIS, Blacklist | Dijamin Lulus jika anda masih mempunyai kelayakan dalam SlipGaji

Pinjaman RCE Yayasan menawarkan Pinjaman Peribadi kepada Kakitangan Kerajaan dengan Pembayaran Balik bulanan melalui potongan gaji dan perlindungan Takaful.

Kadar Tetap 7.99%
Pembiayaan sehingga RM 150,000
Tempoh Pembiayaan sehingga 10 Tahun
Berjawatan Tetap dengan pendapatan RM1,500 ke atas termasuk Elaun Tetap
Berumur 20 Tahun ke atas dan tidak melebihi 60 Tahun semasa tamat pembiayaan
Bayaran Balik Pembiayaan melalui Biro Angkasa
Tanpa Penjamin
Perlindungan Insurans Takaful
Terbuka kepada Kakitangan Kerajaan Sahaja
Kelulusan dalam 3 Hari sahaja *
Tanpa Kiraan Komitmen Luar, CTOS, CCRIS dan Blacklist (Dijamin Lulus)

 

Pinjaman Peribadi-i anda Dijamin Lulus jika ada Kelayakan pada Slip Gaji !

pinjamankoperasi-semak-kelayakan

Kepuasan Pelanggan Adalah Dedikasi Kami | Cepat, Mudah dan Tepat

Pinjaman RCE Yayasan tidak ambil kira Komitmen Luar (DSR), CTOS, CCRIS dan Blacklist dan Dijamin Lulus jika anda masih mempunyai kelayakan dalam SlipGaji.


Pakej Pinjaman Koperasi yang lain :


Latar Belakang RCE Yayasan

Dana Yayasan dari RCE Capital Berhad adalah syarikat kewangan utama dalam industri kewangan yang memberi dana kepada koperasi-koperasi di Malaysia. RCE Capital Berhad adalah hakmilik Tan Sri Azman Hashim dan selaku Executive Chairman. Beliau merupakan pemegang saham utama dengan pelaburan syarikat induknya, Amcorp Group Bhd yang juga memegang kepentingan utama dalam AMMB Holding Bhd (lebih dikenali sebagai kumpulan AmBank).

RCE Capital adalah pemain utama dalam institusi kewangan yang membiayai dana kepada koperasi-koperasi di Malaysia. Dahulunya RCE Capital telah di senaraikan di papan kedua Bursa Saham Malaysia pada 20 September 1994 dan juga pernah melibatkan diri dalam bidang media pengiklanan dan penyiaran. Namun demikian, RCE Capital telah menamatkan operasi perniagaan media pengiklanan dan penyiaran sepenuhnya pada tahun 2004. Dengan ini RCE Capital dapat memfokuskan untuk melibatkan diri dalam perkhidmatan kewangan sepenuhnya. Pada 23 Ogos 2006 status penyenaraiannya ditukarkan ke Main Board (Pasaran Utama) Bursa Saham Malaysia.

Teras perniagaan RCE Capital yang memperuntukan dana pinjaman peribadi melalui kerjasama dengan koperasi-koperasi melalui anak syarikat milik penuh RCE Marketing Sdn Bhd (“RCE Marketing”). RCE Marketing berperanan mereka bentuk model pembiayaan pinjaman peribadi untuk koperasi. Pembayaran balik dilakukan melalui skim potongan gaji kerajaan yang ditadbir oleh Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA).