pinjaman-Ukhwah

Koperasi Ukhwah | Tanpa Kira Komitmen Luar, CTOS, CCRIS dan Blacklist | Dijamin Lulus jika anda masih mempunyai kelayakan dalam SlipGaji

Pinjaman Peribadi Ukhwah menawarkan Pinjaman Peribadi-i kepada Kakitangan Kerajaan dengan Pembayaran Balik bulanan melalui potongan gaji dari Biro Angkasa.

Kadar Tetap 4.99%
Pembiayaan sehingga RM 250,000
Tempoh Pembiayaan sehingga 10 Tahun
Berjawatan Tetap dengan pendapatan RM 1,500 ke atas termasuk Elaun Tetap
Berumur 19 Tahun ke atas dan tidak melebihi 60 Tahun semasa tamat pembiayaan
Bayaran Balik Pembiayaan melalui Biro Angkasa
Tanpa Penjamin
Perlindungan Insurans Takaful
Terbuka kepada Kakitangan Kerajaan Sahaja
Tanpa Kiraan Komitmen Luar, CTOS, CCRIS dan Blacklist (kadar akan bertukar ke 6.99%*)

 

Pinjaman Peribadi-i anda Dijamin Lulus jika ada Kelayakan pada Slip Gaji !

pinjamankoperasi-semak-kelayakan

Kepuasan Pelanggan Adalah Dedikasi Kami | Cepat, Mudah dan Tepat

Koperasi Ukhwah tidak ambil kira Komitmen Luar, CTOS, CCRIS dan Blacklist jika CTOS tinggi kadar akan bertukar ke 6.99%. Dijamin Lulus jika anda masih mempunyai kelayakan dalam SlipGaji.


Pakej Pinjaman Koperasi yang lain :


Latar Belakang Koperasi Ukhwah

Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad (UKHWAH) ditubuhkan pada tahun 1998. Merupakan koperasi kredit yang aktif dan kompetitif dalam menawarkan pembiayaan peribadi kepada kakitangan kerajaan di seluruh Malaysia. Di atas kekuatan pengurusan dan rekod yang baik, Koperasi Ukhwah Bhd telah menjalinkan kerjasama strategik bersama-sama Maybank Islamic untuk menawarkan pembiayaan peribadi-i kepada seluruh kakitangan kerajaan di Malaysia. Dana yang diberikan oleh pihak Maybank Islamic amat besar untuk disalurkan kepada seluruh kakitangan kerajaan.

Koperasi Ukhwah (Pakej Pinjaman Ukhwah dengan Maybank Islamic) adalah salah satu daripada ratusan koperasi dan institusi perbankan yang menawarkan pinjaman peribadi Ukhwah Loan kepada kakitangan kerajaan di Malaysia. Tetapi apa istimewanya Pinjaman Ukhwah sebagai sumber pembiayaan anda.

Di Koperasi Ukhwah kami bukan sekadar memberi anda pinjaman, tetapi kebajikan anda turut terpelihara di samping membantu sesama insan. Impian anda akan direalisasikan di sini bersama Koperasi Ukhwah.

Selain pinjaman, Koperasi Ukhwah telah menubuhkan Kelab Ukhwah Care di mana, banyak kemudahan disediakan kepada ahli dan keluarga terdekatnya. Antaranya khairat kematian, penginapan percuma, dermasiswa, perkhidmatan penundaan kereta, pakej umrah dan ziarah, pengangkutan percuma, perkhidmatan ICT, perkhidmatan perubatan dan perkhidmatan sewa kereta. Pelbagai kemudahan lain sentiasa dirancang untuk kemudahan ahli Ukhwah Malaysia.